Snigel batonghållare

En lätt batonghållare för säker och komfortabel transport och som medger snabb åtkomst av batongen och som är lätt att montera på bältet så att den alltid är lä


 


En lätt batonghållare för säker och komfortabel transport och som medger snabb åtkomst av batongen och som är lätt att montera på bältet så att den alltid är lätt tillgänglig. 

Hållaren har ett elastiskt band i toppen för extra säkring av batongen. I väskan sitter ett elastiskt band till som håller batongen på plats och locket kan öppnas eller tas bort så att ni kan stoppa in en utfälld batong.

Styv skuren öppning gör det lätt att komma stoppa tillbaka batongen ihållaren

Hållaren fästs på bältet med kardborrebanden på dess baksida. Öppna democh trä dem runt ytterbältet utan att ni behöver ta bort övrigt från bältet

Du kan montera batonghållaren horisontellt eller vertikalt, välj själv vad som är smidigast för dig och utifrån den arbetssituation du har. 

Maximal komfort och diskretion kombinerat med hög tillgänglighet


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik