TCH TAKTISK POLISBATONG– VAKTPAKET

TCH är en smidig och taktisk väldesignad tjänstebatong för ordningsvakt, polis och väktare i mycket hög kvalité. Batongen är precisions tillverkad i Storbritann


Slut i lager men går att beställa, MAILA OSS [email protected]!

 


TCH är en smidig och taktisk väldesignad tjänstebatong för ordningsvakt, polis och väktare i mycket hög kvalité. Batongen är precisions tillverkad i Storbritannien och batongerna används idag bland annat av brittiska polisen!

Batongen kan dras ut för diskret öppnande eller fällas ut med en snärt. Vid det sist nämnda alternativet har batongen ett högt låsningsljud som är avskräckande för en eventuell angripare. Batongen fälls på ett smidigt sätt in med knapp i änden.


Låsningsmekanism i hög kvalité: Låsningsmekanismen och knapp på TCH batongerna är av hög kvalité, tillverkade helt i härdat stål och klarar därför tuffa påfrestningar ute på fältet!

Kraftigt härdat stål: THC batongen är tillverkad i härdat svart stål (50 HRC) med gummerat handtag med mycket bra grepp. Handtaget har även skydd mot hetta och kemikalier.

Levereras med 360 grader roterbart hölster: svart 360 grader roterbart hölster som passar upp till 70mm breda utrustningsbälten medföljer. Batongen kan hölstras i hölstret så att den expanderar automatiskt vid utdragning.Tekniska specifikationer:
-Storlek: 21″ eller 21".
-Svart färg. Härdat stål. Handtag med utmärkt grepp.


Modellen är självklart godkänd enligt RPS FAP 692-1 och alla batonger har 2 års garanti.


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik