ESP POLIS TELESKOPBATONG 21TUM + ROTERBART HÖLSTER

Polis teleskopbatong i extra härdat stålESP är en mycket bra och smidig teleskopbatong och det är av toppkvalité.ESP är tjeckiska polisens tjänstebatong. Telesk


 


Polis teleskopbatong i extra härdat stål
ESP är en mycket bra och smidig teleskopbatong och det är av toppkvalité.
ESP är tjeckiska polisens tjänstebatong. Teleskopbatongen är tillverkad av rostfritt stål med en extra härdad yta som motstår hårda slag och påfrestningar. Ytan på batongdelen är täckt med en metall legering som gör att batongen motstår repor och slitage extra bra.

Mycket greppvänligt handtag
Batongen har ett mycket greppvänligt handtag av räfflat PVC gummi, speciellt greppsäkert då fuktigt. Greppet gör det i princip omöjligt att dra batongen ur handen på den som håller den!


360 grader roterbart hölster medföljer
Ett professionellt hölster som är roterbart i 360 grader medföljer i detta paket och hölstret är tillverkat av Cordura och hårdplast. Batongen knäpps enkelt fast med en tryckknapp. Man kan ta upp batongen med en hand ur hölstret. Passar de flesta civila eller utrustningsbälten. Enkelt att ta på och av bältet.

Batong och hölster är i svart färg.

Tekniska data för 21 tum
Utfälld: 53 cm lång.
Ihopfälld: 20 cm.
Teknisk guide medföljer.

Tekniska data för 21 tum
23 tums (60 cm)
Längd i infällt läge: 23cm.
Härdat svart krom i specialstål
Räfflat gummihandtag
Vikt: 500g.

Tekniska data
26 tum (67 cm)
Handtag 260 mm
Vikt utan hölster 540g
Tekniskguide medföljer.

Godkänd tjänstebatong i Sverige enligt RPS FAP 692-1.

OBS!
Denna modell är utan "knapp" för infällande av batongen vilket är okej då du inte använder batong särskilt ofta. www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik