TIW CRIMINAL IDENTIFIER 20ML – LADY

TIW CRIMINAL IDENTIFIER 20ML – LADY – Vi har paketerat denna otroliga självförspray så att det passar alla. Oavsettt om du önskar 1 st eller 100 st och den


 


TIW CRIMINAL IDENTIFIER 20ML – LADY – 

Vi har paketerat denna otroliga självförspray så att det passar alla. Oavsettt om du önskar 1 st eller 100 st och denna spray är ett bra självskydd ifall våldet når oss men den ersätter inte dina viktigaste sinnen så som syn och hörsel...


TIW modell LADY är i en slimmad form och har en kraftfull stråle som når upp till 3 meter!

Speciellt anpassat för tjejer
Denna TIW modell med dess lätta och slimmade design är speciellt framtagen för kvinnor och passar utmärkt både i fickan som i handväskan.

Fungerar även i blåst
Med försvarsspray med sämre tryck än TIW Criminal identifier riskerar du få ditt eget försvarsspray i ögonen på dig själv när det blåser kraftigt. Detta kommer dock inte hända med TIW. Med TIW vet du att angriparen alltid träffas oavsett blåst! (tänk dock på att räckvidden på sprayen kan minska i kraftig motvind).

Färgar & Förblindar angriparen
TIW täcker en angripare med ett rött kletigt gel/skum som färgar knallrött och förblindar i ögonen. Färgen fäster extra bra på hud och är mycket svår att få bort.

Bär ett lagligt försvarsspray som TIW!
TIW (Temporary identification witness) försvarsspray är en licensfri självförsvarsspray som är laglig att använda sig av i en nödvärnssituation, detta till skillnad från pepparspray och tårgasspray som är olagligt i Sverige.

Tekniska fakta TIW 20ml självförsvarsspray:
-Strålen är riktigt kraftfull stråle och når upp till 3 meter.
-Strålen är ej vindkänslig (räckvidden kan dock minska i kraftig motvind).
-Underlättar identifiering av angriparen.
-Röd gel som färgar och förblindar i ögonen.
-Liten (10,5 x 2,5 cm), vikt ca 30 gram.
-Hållbarhetsdatum står på undersidan (cirka 3 år).
-Endast för nödvärnssituationer. Engelsk & Svensk manual på försvarsprej burken

Känner du som arbetsgivare att du vill trygga din personal så har vi erbjudande att köpa ett flertal, gäller även privatpersoner och föreningar!!


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik