ÖVERFALLSLARM 110 DECIBEL

SCHRILL ÖVERFALLSLARM-110DECIBEL är ett kvalitéts larm tillverkat enligt EU-standarden CE. Larmet ljuder öronbedövande högt och ljudet når mycket långt och med


 


SCHRILL ÖVERFALLSLARM-110DECIBEL är ett kvalitéts larm tillverkat enligt EU-standarden CE. Larmet ljuder öronbedövande högt och ljudet når mycket långt och med detta uppmärksammar din omgivning att något sker! 

Kan användas mot:
Larmet fungerar utmärkt vid hotfulla situationer och överfall samt mot aggressiva eller närgångna hundar.

Användning
Aktiveras genom att trycka ner utlösningsknappen och ljuder då i 110 db (vilket är en mycket hög signal). Avaktiveras genom att knappen släpps. Bäst effekt ges av att hålla larmet högt upp i luften och trycka på utlösarknappen. Ljudet kan då färdas upp till 3 km! Gastuben som sitter monterad på larmet vid leverans räcker till cirka 50 larmtryck.

Tekniska data
Schrill överfallsalarm är litet (10,5×2 cm), lätt och enkelt att använda. Metallklipp finns så att larmet smidigt kan fästas i byxor, skärp mm. Om Schrill inte används har sprayen en hållbarhetstid som är ca 5 år.


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik