ESP utbildningsvideo i batongteknik

Instruktions DVD hur du skall hantera din teleskopbatong på ett professionellt sätt. Särskilt lämplig för dig som saknar möjlighet att träna med kollegor eller


 


Instruktions DVD hur du skall hantera din teleskopbatong på ett professionellt sätt. Särskilt lämplig för dig som saknar möjlighet att träna med kollegor eller en god vän och med utvalda tekniker för väktare, ordningsvakter, skyddsvakter och poliser
(observera, en del av teknikerna i videon är inte lagliga för uniformspersonal med batongutbildning att använda i Sverige).


DVDn bygger på kampsports tekniker och hur poliser världen över använder Teleskopbatong och illustreras på ett enkelt sätt av professionella instruktörer. Huvud instruktörer är tjeckiska Pavel Cerny från företaget ESP, en otroligt erfaren och välutbildad instruktör.

Du kommer även att se hur tjeckiska ordningspolisen samt deras SWAT polis använder Teleskopbatong i olika situationer vilket är mycket lärorikt.

16 kapitel beskriver under 59 minuter hur du blir en mästare på att hantera Teleskopbatong. Videon rekommenderas varmt.

1st DVD.


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik