Skyddshandskar med finger- och knogskydd

Ett par sköna skyddshandskar med finger- och knogskydd av kvartssand. Handskarna är av kraftigt läder och har knogskydd för knogarna och fingrarna, detta för at


 


Ett par sköna skyddshandskar med finger- och knogskydd av kvartssand. Handskarna är av kraftigt läder och har knogskydd för knogarna och fingrarna, detta för att motstå slag och skador som kan uppstå. Händerna består av ett antal ben som är viktiga att skydda.  

Skyddet för knogarna och fingrarna är fyllda med kvartssand vilket ger ett utmärkt skydd mot slag och dylikt samt en stabil och tung vikt till handskarna.

Handskarna kan enkelt vikas ihop och förvaras i fickan eller i bältet. Handskarna har kardborrband vid handleden för bästa passform.

Handskarna är lämpliga för personer verksamma i säkerhetsbranschen samt alla som på något sätt behöver skydda sina händer, vid arbete, motorcykelåkning, cykling mm.

Finns i storlek M, L, XL och XXL.


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik