8848 Altitude, Sagarmatha Lin, herr

8848 Altitude preseterar ett superlätt mellanlager med värmande PrimaLoft®-vaddering med fukttransporterande egenskaper och en god andningsförmåga ser till att


 


8848 Altitude preseterar ett superlätt mellanlager med värmande PrimaLoft®-vaddering med fukttransporterande egenskaper och en god andningsförmåga ser till att hålla kroppen torr även vid intensiv aktivitet.

Stretchpaneler i sidorna, ärmarna och i nacken, samt elastiska muddar kring handlederna. Silhuetten är sportig och nätt för att passa bekvämt som värmande lager under skaljackan, men plagget kan förstås även kan bäras som skön tröja. PrimaLoft® Silver Eco är ett tekniskt alternativ till dun som värmer utan att bli klumpigt, som andas och som är vattenresistent för att fungera även när det utsätts för väta. Dessutom är det tillverkat av 70% återvunnet material.

Det här plagget innehåller Bluesign®-godkänt material; en internationell kvalitetsmärkning för hållbara produkter och produktionsprocesser.

Alla produkter från 8848 Altitude är 100% fria från flourkarboner!

Huvudmaterial:100% Återvunnen polyester
Stretchmaterial:90% Polyamid, 10% Elastan
Vaddering:100% Polyester
Storlekar
S, M, L, XL, XXL

www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik