8848 Altitude, Sculpt Jacket, herr

Sculpt Jacket det populära märket 8848 Altitude är en multiliner med Ultra Sonic-teknologi och lättviktsdun av premiumkvalitet. Modellen kan med stor förde


 


Sculpt Jacket det populära märket 8848 Altitude är en multiliner med Ultra Sonic-teknologi och lättviktsdun av premiumkvalitet. 

Modellen kan med stor fördel användas både som jacka och som värmande mellanlager. Extra hög krage, justerbar dragsko i nederkant samt smidigt, elastiskt kantband i ärmslut och i huva som smiter åt lagom för en bekväm passform.

Två ytterfickor med dragkedja. Ultra Sonic är en modern kvilt-teknik där mönstret skapas utan nålar, för att minimera antalet exponerade sömmar där dunet riskerar att läcka. Vadderad med 650fp premiumdun (90/10).

8848 Altitude använder ankdun som är en restprodukt från livsmedelsindustrin och som aldrig plockas från levande djur. Alla produkter från 8848 Altitude är 100% fria från fluorkarboner!


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik