Monitor Stone Safety Shoe

Monitors serie M-rebound recover (M-RR) förändrar hur du jobbar eftersom M-RR är en helt ny teknologi som vänder upp och ner på arbetsskons grundpelare och bidr


 


Monitors serie M-rebound recover (M-RR) förändrar hur du jobbar eftersom M-RR är en helt ny teknologi som vänder upp och ner på arbetsskons grundpelare och bidrar till att en lång dag på det hårda golvet inte längre är en utmaning, utan snarare en njutning. Arbetsuppgifterna kan vi dock inte påverka :)

Modellen passar både kvinna som man!

Sulans material heter Rebound och är ett helt nytt material som har en bättre dämpningsförmåga, en bättre stabilitet och en betydligt längre livslängd och hållbarhet än jämförbara sulmaterial som existerar på marknaden. Slitsulan är tillverkad i ett halksäkert gummi med SRC egenskaper.

Ovandelen är gjord i ett luftigt textilmaterial där bl.a. en invändig förstärkning i hälkappan (EGS) borgar för en bra passform och komfort. Skon är utrustad med Monitors SS 2.0 innersula i Polyurethan med ESD-funktion och extrem komfort samt BOA® snörsystem.

Material
Ovandel 1: Textil
Material yttersula 1: GummiMaterial 
mellansula 1:Formsprutat EVA


Egenskaper

ESD - Electrostatic Discharge

Ja

Stängning

BOA®

Passform

Wide

Klassificering

EN ISO 20345

Innersula

SS2

Penetrationsskydd

Pantzar APT

Skyddsklass

S1P

Halkskydd

SRC

Tåhätta

Composite


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik