Monitor Paradox E Safety Shoe

Paradox, en ny serie av lätta, bekväma och mjuka skyddsskor från Monitor och som erbjuder tåhätta och spiktramp av S3 klass.Modellen har en skön mellansula till


 


Paradox, en ny serie av lätta, bekväma och mjuka skyddsskor från Monitor och som erbjuder tåhätta och spiktramp av S3 klass.

Modellen har en skön mellansula tillverkad i ett extremt mjukt ETPU material som har en s.k Return - Rebound på över 58%. Skons yttersula är tillverkad i halksäker gummi, som också har ett av de bästa SRC halk- säkerhets resultaten på marknaden!

Fodret i skon är tillverkat i en fuktabsoberande textil med en ny Monitor Pro-Support innersula tillverkad i EVA med extra dämpningszoner under häl och framfot.

Spikskyddet är Monitors Pantzar APT skydd som är extremtlätt och flexibelt, tåhättan är bred och tillverkad i aluminium. Modellen Paradox E har en L6 Boa technology knäppning på sidan av skon, en textil ovandel med extra förstärkning på tån samt även ett vattentätt Monitex membran med god andnings förmåga. En fantastisk sko med ett mycket brett användnings område!


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik