MFH MISSION CHEST RIG

En nyinkommer "Chest riggg" som ett coolt modulärt taktiskt bärsystem där onödig vikt skalats bort, kan bäras som en fristående chest rigg eller ovanpå en platt


 


En nyinkommer "Chest riggg" som ett coolt modulärt taktiskt bärsystem där onödig vikt skalats bort, kan bäras som en fristående chest rigg eller ovanpå en plattbärare.

Detta är en lättviktsmodell som har meshtyg på axelbanden, vid bröstet och midjan, detta innebär att luftcirkulation uppstår och motverkar att du bli varm när bärsystemet är fullastat. Mission Chest Rig är justerbar kring axlarna och midjan vilket innebär att bärsystemet passar dom flesta.
Förutom dom fasta magasinsfickorna (för M4/AR15/AK47/AK74/G36 osv...) så finns två stora flerbruksfickor med dragkedja som rymmer 1L vattenflaskor av US-modell. 


Totalt finns 4st fickor som rymmer dubbelmagasin, totalt 8st magasin kan bäras från start.
Detta är ett genomtänkt bärsystem som har MOLLE, behöver du bära mer dig fler än 8st magasin så finns möjligheten att montera på fler fickor (via MOLLE).

  • Frontpanel/Kartficka på bröstet som kan vikas undan vid behov
  • Dold ficka på insidan
  • D-ring vid axlarna
  • Justerbar i vidd för att passa dom flesta


Vikt1200 g
Material100 % Polyester

www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik