SNIGEL 100L RYGGSÄCK 2.0

I denna ryggsäck har SNIGEL samlat 30 års erfarenhet av att bygga stora militära ryggsäckar.Den viktigaste uppgraderingen är det nya "Herma"-spännet, ett spänne


 


I denna ryggsäck har SNIGEL samlat 30 års erfarenhet av att bygga stora militära ryggsäckar.

Den viktigaste uppgraderingen är det nya "Herma"-spännet, ett spänne som är både fabrikat och hona i ett spänne. Det gör det möjligt att fästa den var du vill. Du behöver inte längre försöka hitta rätt spänne att ansluta med.

Djupet på ryggsäcken är litet, men bredden och längderna är långa för att bära det du behöver men för att vara så nära kroppen som möjligt, gör det lättare att bära den.

Formad för att sitta riktigt tätt längs ryggen.

Styvt huvudhål och utskuret i locket så att du kan luta huvudet bakåt när du bär ryggsäcken.

Axelkuddar är gjorda av skumplast och 1 mm hårdplast för komfort och jämn viktbalans. De har en bröstrem och fäste för lur/mikrofon.

Huvudfacket har en stor U-formad dragkedja för att komma åt den övre delen av ryggsäcken. Öppningen är täckt med PALS på utsidan.

Sovsäcksfacket i ryggsäckens botten kan även nås genom en U-formad öppning i ryggsäckens botten. Detta fack har gjorts variabel i storlek så att det kan passa en stor sovsäck.

Två 11L avtagbara sidfickor med dragkedja på båda sidor som kan kommas åt när du sitter på ryggsäcken eller förvarar den i tältet. Sidofickorna kan bäras som en ryggsäck kopplad eller individuellt.

Topplock som även kan bäras som höftsäck eller liten ryggsäck. Topplocket är designat för att bära en extra tröja, minor, ett vätskesystem, din adminbok eller liknande. 3L Front på lockfack med dragkedja för ficklampor, reservbatterier, insektsmedel etc. Hållare för hjälm, din poncho eller liknande ovanpå locket.

Höftbälte med plastduk och fast skum för komfort och stabilitet. Den har O-ringar i stål så en släde kan fästas.

Höftbältet är mittfäst, vilket möjliggör fri rörlighet. Slädens fästpunkter på höftbältet.

Kardborrband för ägarmärkning.

Rulla upp ändar på alla remmar.

Ramen har förbättrats med en styvare konstruktion för att göra det ännu bekvämare att bära ryggsäcken.

Storlek 100L

Vikt: 5000 g

Mått: 85 x 36 x 20 cmwww.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik