Freebird BT Hearing Protection

Guardio Freebird BT är hörselskydd (EN352) är för för proffsen som ställer höga krav på skydd, komfort och ljudkvalitet i toppklass oavset vilken arena du befin


 


Guardio Freebird BT är hörselskydd (EN352) är för för proffsen som ställer höga krav på skydd, komfort och ljudkvalitet i toppklass oavset vilken arena du befinner dig i.

Bluetooth v5.1 teknologi för hands-free samtal och musikströmning via Qualcomm med patenterad apt-X teknologi som förbättrar ljudkvaliteten.
Uppladdningsbart batteri med upp till 120h drifttid. Smart lösning där hörselskyddet enkelt kan ställas om från användning med hjässbygel till hjälmfäste.

Testat och godkänt med flertalet ledande hjälmar av olika varumärken. Bluetooth multipoint och inbyggd medhörning. Laddare, hjässbygel och hjälmfäste samt förvaringspåse medföljer.

Egenskaper

Klassificering
EN 352
Bluetooth
Ja
aptX sound engineering
Ja
Medhörning
Ja
Batteritid Bluetooth
Up to 120h
Garanti
1 year
Samcertifierade hjälmar
Guardio ARMET,Guardio ARMET Volt,3M Secure Series,3M G3000,Kask Zenith X,Kask Plasma,Iris 2
Relaterade produkter

www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik