Briv Pannlampa HL10FR 10W Fixed focus

Storsäljande och laddningsbar pannlampa med fast fokus med en räckvidd på upp till 600 meter. Denna modell levererar ca 500 lumen.Komplett med Li-Ionbatterier o


 


Storsäljande och laddningsbar pannlampa med fast fokus med en räckvidd på upp till 600 meter. Denna modell levererar ca 500 lumen.

Komplett med Li-Ionbatterier och USB-kabel för laddning.

En laddningsbar pannlampa som som ger ett fint ljus på promenaden, joggingturen eller skogsturen. 

Pannlampan är även uppskattad bland hantverkare och hemmafixare då den är laddningsbar, smidig och ger ett fint starkt ljus i mörka utrymmen. Denna pannlampa har justerbara remmar som gör att lampan sitter bekvämt på huvudet. Batteripaketet sitter baktill på lampan för att få en jämn viktfördelning när lampan används. Batteripaketet har också ett lock som är tillverkat i ett mjuk gummimaterial som gör att det inte skaver mot huvudet.

I dessa kristider är det utmärkt att ha en pannlampa hemma och denna kan du ladda med batteribank som i sin tur kan laddas med vår vevradio. 


Batteri

VARTA POWERBANK WIRELESS 20 000mah


Radio
Sayin 369


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik