LED LENSER MT10 COMBO

Ett ruggigt och trevligt kombinationspaket för jakt som innehåller: MT10, Magnetiskt Vapenfäste, Remote Switch och Färgfilterset (grön, gul, röd och blå). MT10


 


Ett ruggigt och trevligt kombinationspaket för jakt som innehåller: MT10, Magnetiskt Vapenfäste, Remote Switch och Färgfilterset (grön, gul, röd och blå). MT10 är en kompakt och ljusstark lampa. Utrustad med Ledlensers patenterade Advanced Focus-system, där ljuset kan justeras steglöst från flödande och brett till skarpt och fokuserat för långa avstånd och tillbaka igen.

Fyra ljusprogram: power, low power, blink och strobe. Transportlåsning så att lampan inte laddas ur i ryggsäcken. Enkel enhands-hantering och laddning via USB 3.0 som finns över hela världen. Visuell batteristatus. Upp till 144 timmars lystid. Fästklipp för ficka eller skärp.

LED: 1x Xtreme-LED
Luminosity (lm): 1000-10
Lighting Range (m): 180-20
Run time (h): 144-6
Battery: 1x Rechargeable battery (Li-Ion), 3,7 V

Water Resistance: IPX4
Rechargeable: Yes
Head Diameter: 32 mm
Length: 128 mm
Weight: 156 gwww.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik