STRIKE SYSTEMS MARAUDER TACTICAL KIT 1020LM

MARAUDER är en grym ficklampa med sina 1020 lumen så kommer MARUDER att lysa upp mörker till dagsljus med lätthet. Byggd för EDC-bärare med taktiska möjligheter


 


MARAUDER är en grym ficklampa med sina 1020 lumen så kommer MARUDER att lysa upp mörker till dagsljus med lätthet. Byggd för EDC-bärare med taktiska möjligheter samt med det medföljande fästet och bakomkopplaren, är MARAUDER ett måste för alla som letar efter en fördel under svagt ljus.

Drivs av 2x CR123 Li-Ion-batteri, har MARADUER 4 utgångsnivåer och en stroboskopfunktion som passar för alla möten. Den användarvänliga funktionen inkluderar en tryckknapp för att styra ON/OFF och en sidoväljarknapp för att justera utgångsnivåerna.

MARAUDER är ett hållbart och pålitligt kraftpaket som är väl lämpat för dem som söker det allra bästa inom kvalitet och lumeneffekt. Trots sin massiva lumen, har MARADUER fortfarande en kompakt och elegant design, lätt att bära i fickan och följer konturerna på vilket gevär som helst.

1080 lumen
Snabbfäste inkl
Svanslock och tryckbrytare inkl
Vattentät enligt IPX-8 standard
Avtagbar klämma i rostfritt stål

Längd 134mm
Batteri 16693
Vikt 78 g


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik