AVIGNON VÄRMEVÄST SOFTSHELL MED POWERBANK

En skön och bekväm värmeväst med tillhörande powerbank 10 000mAh!Komplett värmepaket.– 1 st 5V POWER BANK LITHIUM POLYMER 10 000 mAh.– Enkel knappkontroll på ut


 


En skön och bekväm värmeväst med tillhörande powerbank 10 000mAh!

Komplett värmepaket.

– 1 st 5V POWER BANK LITHIUM POLYMER 10 000 mAh.

– Enkel knappkontroll på utsidan av västen.

– Laddningskit med micro USB och väggkontakt.

– Integrerat värmesystem på bröstets båda sidor samt över nedre del av ryggen.

VÄRMEPANELERNAS PLACERING

– Med innovativ design och förstklassigt materialval med Softshell, mesh och fleece, ger västen god isolering och skyddar kroppen mot kyla, väta och vind.

– Integrerat värmesystem med tunna superfina värmepaneler strategiskt placerade över bröstets båda sidor samt nedre delen av ryggen för skön värme.

3 VÄRMENIVÅER

Värmetid: 4,5-+12,5 timmar. Grön 40C. Orange 50C. Röd 60C.

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Ladda det bifogade 5V 10 000mAh Lithium-Poly-batteriet med bifogade USB och väggadapter.

När batterierna är laddade, koppla dem till USB-porten som finns i vänster ficka och lägg sedan tillbaka i facket som finns inuti fickan.

För att sätta på värmen i västen, tryck in knappen p b   å utsidan av västen, håll den intryckt i 3-5 sekunder. Tryck sedan på knappen 1-3 gånger för att ställa in den värmenivå som önskas. Det finns 3 nivåer. För att stänga av, håll knappen intryckt 3-5 sekunder, tills lampan slocknar.

SOFTSHELL MATERIAL

Vattenavvisande Softshell skyddar mot regn och snö.

1. Softshell andas och ger maximal värme och komfort.

2. Förseglade sömmar ger hållbarhet och skydd mot fukt.

3. Ultrafina värmepaneler i metallfiber.

4. Lager med värmande isolering.

5. Foder i fleece och mesh.

FUNKTIONER

- Avignon HEAT Softshell väst produceras med väderbeständiga material, konstruerade för värme, komfort och mångsidighet.

- Kraftfullt TriZone värmesystem innehåller 3 inbyggda värmepaneler, strategiskt placerade på bröstet och nedre delen av ryggen.

- Avignon HEAT-paneler är inkapslade med en avancerad termisk tätning som ger hållbarhet och fuktskydd.

- Inkluderar en uppladdningsbar 10 000mAh Power Bank med USB-adapter.

- 3 värmeinställningar ger inställbar värme för optimal komfort i alla klimat och väderförhållanden.

- 4 LED-strömindikatorer visar din Power Banks livslängd medan du använder den och under laddning.

- Avignon HEAT 10 000mAh Power Bank har dubbla USB-utgångar vilket ger timmar med kontinuerlig ström till din HEAT-väst och låter dig ladda enheter som telefonen, surfplattan och kameran samtidigt.

SKÖTSEL

1. Koppla ur Power Bank-batteriet, när västen inte används.

2. Västen kan tvättas i 30 grader, programval handtvätt, i tvätt-maskin. Sätt på skyddet som finns inuti fickan, stoppa ner USB-kontakten i den inre fickan med kardborrfäste, stäng blixtlåset. OBS! Power Banken ska ej med i tvätten.

3. Tvättas separat. Använd ej mjukgörande medel.

4. Lägg plant för att torkas. Ej i torktumlare, på element eller i torkskåp.

ANVÄNDNING OCH FÖRVARING

1. Det är viktigt att Power Banken håller minst 25% laddning när det inte används. Detta för att säkerställa livslängden och kvalitet.

2. Ta ur Power Banken ur västen när den inte används. Även om systemet är avstängt, så dräneras batterierna på styrka om de är inkopplade.

3. Power Banken hanteras varsamt. Omsorg och bra förvaring av batterierna säkerställer längre användning.

4. Använd endast Power Bank till en HEAT-produkt, med en Ampere lägre än maximal kapacitet. T ex om dessa batterier har max 2 Amp, kan de inte användas till produkter som drar mer än 2 Amp. Använd heller ej med högre styrka. Kontrollera noggrant, så att batterierna inte överhettas och då förstörs.

5. För att använda maximal batteritid till värme. Värm upp västen innan användning. Att hålla värmen, och inte värma upp när du redan är kall, ger längre värmetid.

6. Vid minus 10-15 grader, rekommenderas värmenivå MEDIUM/orange 50%. Vid lägre temperaturer använd HÖG/röd 100% under ca 5 minuter för ordentlig uppvärmning. Återgå sedan till LÅG/grön alternativt MEDUM/orange, beroende på vad som känns bra. Detta  för att inte orsaka överhettning och/eller obehag.


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik