EASTON TÄLT EXPEDITION 2P - 4 SÄSONGER

Easton Expedition för alla säsonger i svenskt/nordiskt klimat och för 2 personer så är Easton Expedition speciellt utformat för att vara ett lätt, stormsäkert s


 


Easton Expedition för alla säsonger i svenskt/nordiskt klimat och för 2 personer så är Easton Expedition speciellt utformat för att vara ett lätt, stormsäkert skydd och ger hög prestanda med en lång lista med funktioner så att du är bekväm och skyddad.

Stora snöflingor skyddar inträdet, inre fickor och öglor håller redskap organiserade, och stora ventiler med full intern åtkomst erbjuder klimatkontroll utan att lämna din sovsäck. Med överlägsen stabilitet, enkla inställningsfunktioner och klassens bästa ventilation är Easton Expedition 2P ditt tält för extrema förhållanden.

FUNKTIONER INKLUDERAR:

Stormbeständig stabilitet och snöskjutande geometri, avancerat Easton-polsystem (kolfiber med aluminiumförböjda mittpartier).

Färgkodade stolpar och ärmar med snabbklämmiga stolpkrokar och flugklämmor, förstorade sidoventiler med invändig åtkomst, dubbla dörrar och vestibuler med reflekterande öppning och snöluckor, stolpstödd vestibyl med fönster, Pole-Pocket ™ kompressionssäck, fyra större växelfickor, fyra tillbehörsfickor, växelloft och tillbehörsslingor, vattentät konstruktion med badkargolv och tejpade sömmar

Material 70 Denier PU -belagd vattentät Ripstop -nylongolv, 75 denier PU -belagd vattentät polyesterfluga, 20 denier som andas Ripstop -nylonskydd.

Stakes ultralätt Easton 203 mm aluminium (12,2 g vardera), karlinjer

Kapacitet Två personer

Betyg fyra säsonger

Minsta vikt 3,36 kg (ASTM Std. Min. Vikt)

Förpackad vikt 3,86 kg

Förpackad storlek 4 × 40cm

Förpackad storlek 23 × 55 cm


Tillhör du en förening eller ett företag som önskar samarbete eller offert på flera tält. Maila oss, vi älskar mail
[email protected] 


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik