EBERLESTOCK WARHAMMER PACK 34L, Military green

J51 Warhammer är byggd kring Eberlestocks innovativa Intex-II-ram, och denna ram ger dig  fördelar med bättre kroppsformad ergonomi, lastvikten kommer närm


 


J51 Warhammer är byggd kring Eberlestocks innovativa Intex-II-ram, och denna ram ger dig  fördelar med bättre kroppsformad ergonomi, lastvikten kommer närmare kroppen och en lasthylla i botten, i ett intelligent utformat paket. Eftersom ramen är helt insvept i förpackningens struktur, mer i linje med en intern ram än en extern ram, har vi eliminerat rambrus och byggt ett exceptionellt bekvämt och välventilerat paket. Warhammer är en off-shoot av vår populära J79 Skycrane II, men har mer generösa sido-/huvudfjärilsfack, så i själva verket har Warhammer mer fristående kapacitet. Produkterna är dock mycket lika i funktion och använder många av samma komponenter. Skycrane II-systemet innehåller G1- och LP1-paketen, som kan köpas separat när du bygger ett J51-baserat paket.


I sig är J51 ett fantastiskt fristående paket, med gott om 3-dagars förvaring och två fickor för 70 oz/ 2-liters hydratiseringsblåsor (säljs separat). Det behöver inga andra komponenter, beroende på dina personliga preferenser. Men du kan göra några bra saker genom att blanda och matcha tillbehör och andra väskor för att utöka systemet. I själva verket kan du bygga alla paket som du kan tänkas behöva genom att para ihop J51 med några av våra andra produkter. För att få ett superorganiserat frontladdningspaket kan du dra en G1 Little Brother i J51s lastfack. Eller för enklare bulklagring, välj en J2SD eller J3SD Spike Duffel ... eller en kombination av två av dessa; du kan fästa två duffels samtidigt, eller så kan du bädda in G1 -förpackningen i förpackningens insida genom att zippa en duffel -utombordare av den. Sedan kan du fästa LP1 FannyTop Go-bag på J51s toppanel. Dessa praktiska alternativ i ett relativt lätt och extremt effektivt system gör detta till en rolig, mångsidig och mycket effektiv ryggsäck. Observera att för att lägga till hydrering, WX2L eller WXP3L, rekommenderar vi installation i antingen LP1- eller G1 -förpackningarna eller A3SB -sadelväskorna.


För att avsluta ditt förpackningssystem kan du lägga till någon av våra vapendragare. Våra slidar kommer att fästas på det generösa bandet MOLLE/PALS -typ som pryder lastrummet, och panelerna dragkedja bort från topp- och bottenflikarna för att möjliggöra utskjutande av långa vapen.

1000 denier nylon exteriör
Total volym 34L
Vikt 3856 g
Mått huvudpåse 53 x 31 x 18 cm


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik