EBERLESTOCK PHANTOM PACK 46L

G3 Phantom, det typiska prickskyttspaketet, är en patenterad Eberlestock -design och detta ger dig möjligheten att plocka bort påsen och remmarna från Backscabb


 


G3 Phantom, det typiska prickskyttspaketet, är en patenterad Eberlestock -design och detta ger dig möjligheten att plocka bort påsen och remmarna från Backscabbard ™, som sedan kan kombineras med topplocket för att skapa en fin dragväska.

Phantom är en frontlastare, med två ringar med olika tuckfickor i insidan, MOLLE-kompatibla ställ inifrån och ut och en nedfällbar hylla som kan användas för att dela huvudfacket i övre och nedre kammare. Den kommer att bära två 3-liters hydreringskit, monterade i sidfickor, och/eller två 2-liters blåsor i ärmar mellan sidfickorna och huvudförpackningen. Inkluderar förpackning och skida-kombination, avtagbart rumpskydd och ett utdragbart regntäcke.

Förpackningsvolym 36L
Skida Volym 10L
Total volym 46L
Vikt 4678 g
Mått huvudpåse 61x28x18cm
Skida Mått 86x25,4x7,62cm med 66mm omkretsöppningwww.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik