PINEWOOD VÄSKA DOG SPORTS SVART SMALL

Pinewoods väska dog sports är en smart och praktisk väska för dig som tränar hund. Med flertalet fickor kan du enkelt organisera din träningsutrustning och hund


 


Pinewoods väska dog sports är en smart och praktisk väska för dig som tränar hund. Med flertalet fickor kan du enkelt organisera din träningsutrustning och hundgodis. 

På utsidan finns totalt fyra fickor. En ficka med uttag för hundpåsar. Insidan anpassad för hundgodis och en smidig förslutning med stropp. På baksidan finns en D-ring med krok där du till exempel kan hänga en vattenflaska. Du kan välja att placera väskan i ditt bälte eller använda det reglerbara axelbandet. Du kan optimera passformen så den passar just dig. 100% polyester.

Lite osäkra men ryktet säger att det går att förvara en kall öl (alkoholfri så klart) och påse nötter under fisketuren eller andra liknande situtioner, men som sagt. ett rykte än... :)


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik