GIENA TACTICS REX ANATOMIC WAR BELT

Giena Tactics REX War Belt Version ALP är ett otroligt och funktionsrikt, bekvämt och slitstarkt stridsbälte med hög kapacitet och låg profil från Giena Tactics


 


Giena Tactics REX War Belt Version ALP är ett otroligt och funktionsrikt, bekvämt och slitstarkt stridsbälte med hög kapacitet och låg profil från Giena Tactics, utvecklat i samarbete med militära och polisiära enheter och optimerat för varierande miljöer och förutsättningar. Version ALP är anatomiskt skuren för att ge hög support och komfort.

Inkluderar kardborrebälte och integrerat styvt innerbälte i 2M med trippelsäkrat spänne (cop-lock). Utsida med MOLLE för montering av kompatibla fickor och utrustning, med slitsad design. Levereras med löstagbara klimatpaneler som kan användas för att ge bättre ventilation och högre komfort när temperaturen stiger.

Set med:

  • Stridsbälte i 500D Cordura med MOLLE för montering av magasinfickor och annan kompatibel utrustning.
  • Styvt innerbälte med Fastex.
  • Kardborrebälte.
  • Vadderade och löstagbara paneler för ökad komfort.

Multicam och A-TACS FG är NIR-anpassade

 MidjemåttMOLLE-panel
Storlekinchescminchescm

52-5435-3890-9735,490
56-5838,5-4198-10538,598Artikelnummer: GT-REXWB-ALP-5254


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik