CUBIK DESIGN OV-REFLEXVÄST FILLMORE

cUBIK DESIGNS Kortare Reflexväst för ordningsvakter enligt EN ISO 20471 Klass 1 är en väst med önskvärd kvalité och som håller för tuffa tag.Denna reflexväst är


 


cUBIK DESIGNS Kortare Reflexväst för ordningsvakter enligt EN ISO 20471 Klass 1 är en väst med önskvärd kvalité och som håller för tuffa tag.

  • Denna reflexväst är i designutförande likvärdig med Polisens nya väst (kortare och tightare).
  • Utförande: Reflexväst för ordningsvakt som följer standarden EN ISO 20471 Klass 1.
  • Dragkedja fram, dubbla monofonhållare. Resårband i sidorna.
STORLEKSTABELL REFLEXVÄST:
  • Generellt gäller att om du har Large i övriga plagg bör du välja Large även i denna väst då denna är väsentligt mindre än tidigare väst.
  • Denna väst är även tightare i modellen.
  • Dock är vår rekomMendation att du går upp en storlek ifall du tänker använda västen ihop med tjocka vinterkläder (t.ex tröja och/eller vinterjacka).
TryckReflextryck ORDNINGSVAKT i reflextryck fram och bak på blågrå botten
MaterialKraftig polyester
FärgEnligt RPS föreskrift för Ordningsvakter


Då ordningsvaktsutrustning inte säljs till privatpersoner skall godkänt förordnande för Ordningsvakt uppvisas vid köp. När du beställer den från vår hemsida så mailar du intyg på förordnande samt legitimation på dig. Maila till [email protected].

Företag, organisationer eller föreningar som önskar samarbete eller offert, mailar till oss på mailadressen: [email protected]


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik