3 i 1 Jacka väktare

Grå väktarejacka designad med ett yttertyg  i 100 % nylon och foder i100 % polyester. Modellen är en snygg och varm, vind och vattentät 3 i 1 funktionsjack


 


Grå väktarejacka designad med ett yttertyg  i 100 % nylon och foder i100 % polyester. Modellen är en snygg och varm, vind och vattentät 3 i 1 funktionsjacka

med avtagbar och användbar innerjacka i softshell och bodywarmer. Softshelljackan går att använda separat och kombinera med bodywarmer.

Skaljacka med avtagbar, justerbar och dold luva. Svart kontrastfärg nertill på undersida av ärm samt nertill på jackan. Två dolda fickor vid dragkedjan. Kardborre i ärmslut för reglering av vidd.

Både skaljacka och softhelljacka har monofonhållare och reflexband på jackslutet och ärmsluten. Väktare på kardborre ingår. Två bröstfickor/ Napoleon fickor och två dolda ärm fickor med dragkedjor.

Dragsko i midja på skaljackan och drasko på jackslut i softshelljackan. Reflexband på jackslut och ärmslut.

Korta dragkedjor på sidorna vid jackslut.


Säljes endast till utbildad personal eller företag. Skicka in utbildningsbevis till [email protected].


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik