SNIGEL DESIGN STOR TYST NYCKELHÅLLARE -05

Ett lätt och skyddande fodral för nycklar som hindra nycklarna att skramla och är enkel att använda, montera och demontera på utrustningsbältet och den kommer i


 


Ett lätt och skyddande fodral för nycklar som hindra nycklarna att skramla och är enkel att använda, montera och demontera på utrustningsbältet och den kommer i två modeller:

1 styck lagom stor och en lite större modell. 

Fodralet sitter säkert monterat på bältet och nycklarna sitter fast i en nyckelring och fästs i fodralet med en stark tryckknapp. Hela fodralet är vadderat för att förhindra skrammel och för att öka slitstyrkan och fodralen kan anpassas till olika stora nyckelknippor och fästas utan att ta bort annat från bältet. Fodralet fästs på bältet med kardborrebanden på dess baksida och det går att öppna banden och trä dem runt ytterbältet utan att ni behöver ta bort övrigt från bältet. Fodralet suger inte upp vatten och blir därför inte tyngre i regn.

Lagom
Vikt 50 g
MåttL=14 × W=8 x D=2 cm
TS-S20-00561-01-000

Större

Vikt50 g
MåttL=14 × W=8 x D=2 cmwww.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik