ASP TALON BATONG - 40, 50 eller 60 cm

Då batonger inte säljs till privatpersoner skall godkänt förordnande för Ordningsvakt/Väktare, alternativt utbildningsbevis på expander batong uppvisas vid köp.


 


Då batonger inte säljs till privatpersoner skall godkänt förordnande för Ordningsvakt/Väktare, alternativt utbildningsbevis på expander batong uppvisas vid köp. När du beställer den från vår hemsida så mailar du intyg på förordnande samt legitimation på dig. Maila till [email protected].

Expanderbatong från ASP med DiscLoc och handtag i vinylskum som ger ett mycket bra grepp.

Talon låses med DiscLoc, en teknologi som gör att du förutom att slå ut den som an vanlig expanderbatong enkelt kan öppna din batong genom att dra ut den (t.ex i trånga utrymmen). Du stänger sedan enkelt batongen genom att trycka in knappen på baksidan för att sedan trycka ihop batongen mot benet eller annan yta.

40 cm
Stängd   18 cm (7.06")
Öppen   40 cm (16")
Vikt         462 g.

50 cm

Stängd  21 cm
Öppen  50 cm (20")
Vikt       520 g  


60 cm
Stängd  24,5 cm (8.25")
Öppen  60cm (24")
Vikt       607 g


Tillhör du en företag eller förening, eller är ni ett gäng vakter som vill gå ihop?? Inga problem, skicka ett mail till oss med minst 3 stycken av samma artikel så ordnar vi en offert. Maila till [email protected]


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik