MILSIG M5 XDC

M5 XDC markör baserad på Milsig M5 Magnus plattform. Bortsett från vanliga M5 Magnus, är M5 XDC förstärkt med Milsig M5 XDC Shroud (med funktionellt bultåterstä


 


M5 XDC markör baserad på Milsig M5 Magnus plattform. Bortsett från vanliga M5 Magnus, är M5 XDC förstärkt med Milsig M5 XDC Shroud (med funktionellt bultåterställningshandtag) och Marksman PREDATOR Barrel. Interna i markören inkluderar HeatCore Bolt and Air Chamber Set (2019). M5 XDC kan skjuta både vanliga 68 cal. paintballs eller First Strikes -rundor och med alla MILSIG M17 -vapen är det helautomatiskt!


OM M5 MAGNUS
Internt använder M5 D.E.R.P. (Dynamic Exo Retention Platform) för att innehålla HeatCore ™ i ett fungerande mekaniskt hus. Detta innebär att markörens inre delar kan tas bort helt och hållet och manövreras oberoende av markörkroppen. Som alltid inkluderar alla MILSIG Markers det orimligt enkla, patenterade Mechanical FullAuto-system. Med bara en enda justeringspunkt är MILSIGs mekaniska helautomat ganska idiotsäker, enkel att justera och underhålla.

M5-serien är tillverkad av CNC-bearbetad aluminiummottagare i övre aluminium, i kombination med vår stålförstärkta polymer nedre, vilket skapar en extremt hållbar men lätt plattformsgrepp. Urval sägs vara livets krydda. M5 Magnus-modellen kommer ut ur lådan som stöder AR-15 Barrel Nut gängning för hölje montering. 

Funktioner, funktioner och fler funktioner. Den nydesignade magasinsbrunnen från M5, som lägger till en hel lista med förstklassiga nyheter, integrerar en dubbelindex med dubbelt index. Det betyder att det finns en frigöringsknapp i pekfingerpositionen på båda sidor av magasinsbrunnen. Tillsammans med en tvåvägs väljarknapp är detta en verkligt tvåhands markör som möjliggör sömlös övergång mellan vänster och högerhänt skjutposition.

Dessutom tillåter denna dubbla magasinmarkör att använda alla fyrkantiga magasin med plats för framtida magasinsalternativ. Det är ett ständigt mål att stödja de spelare som köper våra markörer så länge som möjligt. MILSIG skulle inte vara någonstans utan alla som har stöttat oss på vägen. Att behålla bakåtkompatibilitet är alltid ett viktigt mål. Vi vill helst inte göra ett nytt magasin som tvingar dig att göra dig av med allt du redan har.


OM MARKSMAN PREDATOR FAT

Marksman Hybrid -serien med tunnor använder ett precisionsborrat hål som mäter 0,688 kaliber. Genom rigorösa tester har vårt utvecklingsteam bestämt att detta är det idealiska hålet för att uppnå ett fantastiskt resultat med både FirstStrike™ och .68-kaliber paintballs. Med den ökande avvikelsen i projektilstorlek och form ger detta hål tolerans mot överdimensionerade skott, vilket minskar eller eliminerar hackning i pipan. Våra borrkontroll Barrel Back Kits kan hjälpa till att strama upp gruppering och effektivitet på mindre projektiler också vid behov. Metrisk gängning på framspetsen gör det möjligt att använda ljuddämpare eller nosbroms.


SPECIFIKATIONER:

Magasinstyp: Square Head, M5 Hybrid Magasin
Eldlägen: Säkert, halvautomatiskt, helautomatiskt (mekaniskt)
Eldhastighet: 12,5bps låst

Gevär 350 mm fat
Längd 84cm (lager max förlängt)
Vikt 2,3 kg (ingen magasin, inget luftsystem)

FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER:
M5 XDC -markör
1x M5 Hybrid Magazine (19/20, FS / PB -användning)
DHS - Dual Hybrid Stock
POLYMER Flip UP
350 mm Rifled MARKSMAN Predator Barrel

ERGO pistolgrepp
AMBI -omkopplare

Bilderna är endast illustrativa, luftsystemet är INTE en del av paketet.


Relaterade produkter

www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik