DYE DAM - DYECAM

DYE Assault Matrix byggdes från grunden för att vara den ultimata produkten för taktiska spelare. Vi ville förse branschen med en fantastisk taktisk markör som


 


DYE Assault Matrix byggdes från grunden för att vara den ultimata produkten för taktiska spelare. Vi ville förse branschen med en fantastisk taktisk markör som ger användarna prestanda för en avancerad turneringsmarkör, liksom estetik och funktioner som taktiska spelare behöver för att trivas på slagfältet. DAM har möjlighet att byta från ett magasinmatat system till ett lastarmatat system, levereras som standard med picatinny-skenor för tillbehör, en genomgående ram, en lättskött bult med ett snabbkopplingssystem och inbyggd hyperregulator, klämmatningshals, tävlingsstil med en enda ram, DYE Tactical sticky grips och mycket mer. DAM levererar den perfekta kombinationen av prestanda och mångsidighet och passar nästan alla spelstilar.

DAM kan enkelt omvandlas från magasinmatning till traditionell hopper-matning och ger dig möjlighet att snabbt byta mellan eldlägen som semi, 3-skottsalva och full auto. DAM kommer också standard med picatinny-rälsar för montering av tillbehör, har gas-through frame, lättskött bolt med ett quick-release system och inbyggd hyper-regulator, enkelavtryckare, Dye Tactical Sticky Grips och mycket mer.

Dye DAM levererar en perfekt kombination av prestanda och mångsidighet och ge den sorts övertag på fälten som bara DYE kan skänka dig.

  • Lockdown Clamping Feedneck
  • Drivs med 9v batteri
Längd inkl pipa (infälld stock)79cm
Längd inkl pipa (utfälld stock)89cm
Viktca 2,1kg


Våra rekommendationer
Bollar
Art-Paintball Commander Off Seson G/L
Art-Paintball Bumblebee Off-Season
Art-Paintball Fighter Off-Season

Magasin
VLocity Loader Svart
Viewloader Evolution 3 Clear
Proto Primo Magasin

Lufttankar
Totem Air Stubby Air System 0.4L/26ci
Totem Air Lufttank 48ci/3000Psi HPA 0.8L

Masker
Valken Annex MI-3 Dubbelglas Svart
V-force Profiler (olika färger)
V-Force Armor Field Thermal Mask
www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik