ARKTIS HOT CLIMATE SHIRT - M90

Arktis nyaste A110 -tröja har utvecklats i över ett år och Arktis har gått fram och tillbaka med olika militära enheter och anpassat designen för att ge dig en


 


Arktis nyaste A110 -tröja har utvecklats i över ett år och Arktis har gått fram och tillbaka med olika militära enheter och anpassat designen för att ge dig en av de bästa skjortorna på den civila marknaden idag. Vi har helt omformat plaggets form för att ge dig en mer traditionell passform, vilket är mycket bekvämare. Tyget har också bytts till en helt ny lättversion av vår signatur Ripstop.

Det bakre ventilationsnätet är nu mjukare, vilket möjliggör bättre ventilation. Genom att inkludera en bred ventil på baksidan av skjortan, kommer bäraren att förbli sval och torr, oavsett värme och arbetshastighet. Fickorna har också omkonfigurerats för enklare användning. Nydesignade "dubbla åtkomst" bröstfickor gör att du enkelt kan komma till din utrustning - även när rörligheten är begränsad. Armfickorna är nu låga, vilket eliminerar fastklämning och onödig bulk. Vi la också till krok och ögla på armen för plåster.

Observera att vissa storlekar kan finnas i vår uppdaterade revision 'B' -design (utan någon knapp med rankad bild). 

Funktioner
Slitstarkt, lätt 50/50 Ripstop -tyg
Vattentålig och mycket andningsbar
Ryggventilation med nytt mjukare mesh

Avtagbar rangbild
Två dubbla åtkomstfickor
Liten kompassficka
Två bröstfickor med dragkedja

Pressknäppning
Lågprofilade armfickor
Hook & loop på armen för plåster

Företag eller föreningar som önskar fler ARKTIS artiklar än tre (3), maila oss för offert. [email protected]www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik