CASIO G-SHOCK GA-700-1BER

GA-700-1BER är en högpresterande digital klocka från Casio som är utformad för att möta de tuffaste utmaningarna. Med en robust konstruktion och en mängd funkti


 


GA-700-1BER är en högpresterande digital klocka från Casio som är utformad för att möta de tuffaste utmaningarna. Med en robust konstruktion och en mängd funktioner är den perfekt för den aktiva och äventyrslystna användaren.

Klockan har en svart urtavla och en stor, lättläst digital skärm som visar tid, datum och andra viktiga funktioner. Den har också en stark bakgrundsbelysning som gör att den är lätt att läsa även i mörker.

En av de mest imponerande funktionerna på GA-700-1BER är dess resistens mot stötar och vibrationer, vilket gör den idealisk för tuffa utomhusaktiviteter. Dessutom är den vattentät upp till 200 meter, vilket gör den perfekt för simning och dykning.

Klockan har också flera praktiska funktioner, inklusive en stoppur, timer, alarm och världstidsfunktion. Det finns också en automatisk kalenderfunktion som visar rätt datum även under skottår.

GA-700-1BER är också mycket bekväm att bära tack vare dess mjuka, böjda armband och justerbara spänne. Dessutom är den lätta och smidiga designen perfekt för långvarig användning utan obehag.

Sammanfattningsvis är GA-700-1BER en pålitlig, högpresterande digital klocka som är utformad för att möta de tuffaste utmaningarna. Med dess robusta konstruktion och mångsidiga funktioner är den en idealisk följeslagare för alla som älskar äventyr och utomhusaktiviteter.

Superbelysning - Med en knapptryckning blir displayen starkt upplyst i en moderiktig färg
Stöttålig - Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.
Neo-display - Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskälla
Världstidsfunktion - Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.
Stoppfunktion - 1/100 sek. - 1 tim. - Passerad tid, sträcktid och sluttid mäts med en noggrannhet på 1/100 sekund. Armbandsuret kan mäta tider upp till 1 timme.
Tidur - 1/1 sek. - 24 tim. - För alla som vill veta exakt: Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 24 timmar i förväg.
Fem dagliga alarm - Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.
Funktion för visarinställning - Genom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum.
Automatisk kalender - När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.
12/24-timmarsvisning - Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.
Mineralglas - Det hårda mineralglaset skyddar klockan mot fula skador.
Kolfiberförstärkt hartshus - Tack vare den extrema tåligheten är harts det idealiska materialet för klockor. I kombination med det mycket motståndskraftiga materialet kolfiber får du ett hus som blir ännu tåligare för belastning och mindre känsligt för påverkan utifrån, och därför ger extra lång hållbarhet.
Hartsarmband - Harts består av syntetharts och är genom sin extrema hållbarhet och flexibilitet det idealiska materialet för armband.
Spänne - Armbandet är utrustat med ett spänne.
3 år - 1 batteri - I cirka 3 år förser batteriet klockan med nödvändig energi.
Vattenskyddsklassificering (20 bar) - Perfekt för fridykning utan dykutrustning. Armbandsuret är vattenskyddat till 20 bar (ISO 22810).


Vikt57 g
Diameter  54mm
Tjocklek19mm
UrverkAnadigi
Rem/LänkGummi, svart
GlasMineralglas
Vattentäthet20 ATM (200m)
Färg på urtavlaSvart
Boettfärg  Svart
BoettmaterialResinwww.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik