CASIO G-SHOCK GA-2200BB-1AER

A-2200BB-1AER är en robust och pålitlig klocka från den välrenommerade tillverkaren Casio och med den svarta designen och stora, lättlästa siffror passar denna


 


A-2200BB-1AER är en robust och pålitlig klocka från den välrenommerade tillverkaren Casio och med den svarta designen och stora, lättlästa siffror passar denna klocka perfekt för den aktiva personen som vill ha en klocka som tål tuffa förhållanden, det vill säga ruggift tuffa färhållanden, t om äktenskap :) 

Den har en kraftfull Quartz-rörelse som ger exakt tid och en robust 44mm boett som är vattentät upp till 200 meter. Detta gör att den kan användas vid vattensporter som simning och dykning utan problem.

Klockans urtavla har en bakgrundsbelysning med LED-ljus som gör att du enkelt kan läsa tiden även i mörka förhållanden. Den har även en stoppur och en timer som kan hjälpa dig att hålla koll på din träning eller annan aktivitet.

En annan praktisk funktion är den automatiska kalenderfunktionen som håller reda på datumet, vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för att missa en viktig deadline eller ett möte.
Kort sagt, GA-2200BB-1AER är en utmärkt klocka för den som söker en pålitlig och robust klocka med många användbara funktioner.

Superbelysning - Med en knapptryckning blir displayen starkt upplyst i en moderiktig färg

Stöttålig - Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.

Neo-display - Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskälla

Världstidsfunktion - Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.

Stoppfunktion - 1/100 sek. - 1 tim. - Passerad tid, sträcktid och sluttid mäts med en noggrannhet på 1/100 sekund. Armbandsuret kan mäta tider upp till 1 timme.

Tidur - 1/1 sek. - 24 tim. - För alla som vill veta exakt: Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 24 timmar i förväg.

Fem dagliga alarm - Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.

Funktion för visarinställning - Genom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum.

Automatisk kalender - När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.

12/24-timmarsvisning - Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.

Mineralglas - Det hårda mineralglaset skyddar klockan mot fula skador.

Kolfiberförstärkt hartshus - Tack vare den extrema tåligheten är harts det idealiska materialet för klockor. I kombination med det mycket motståndskraftiga materialet kolfiber får du ett hus som blir ännu tåligare för belastning och mindre känsligt för påverkan utifrån, och därför ger extra lång hållbarhet.

Hartsarmband - Harts består av syntetharts och är genom sin extrema hållbarhet och flexibilitet det idealiska materialet för armband.

Spänne - Armbandet är utrustat med ett spänne.

3 år - 1 batteri - I cirka 3 år förser batteriet klockan med nödvändig energi.

Vattenskyddsklassificering (20 bar) - Perfekt för fridykning utan dykutrustning. Armbandsuret är vattenskyddat till 20 bar (ISO 22810).


Diameter  48mm
Tjocklek13mm
UrverkAnadigi
Rem/LänkGummi, svart
GlasMineralglas
Vattentäthet20 ATM (200m)
Färg på urtavlaSvart
Boettfärg  Svart
BoettmaterialResin


TS-CAS-GA-2200BB-1AER


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik