Meller & Vostok Komandinskie

Vostok Komandirskie är våra fantastiska klockor från Ryssland. Vostoks original klockor var ofta i en hederscermoni och blev en hedersgåva inom den sovjetiska militärmakten. Våra klockor kommer från Vostoks egna nyproduktion av sina heta modeller och passar lika bra till männen som kvinnorna. Vostoks ur är självuppdragande.

Ett flertal Vostok och Slava kommer att erbjudas men en del som specialorder, utan returrätt och frakt tiden är cirka 5-6 arbetsdagar. 


Meller föddes 2014 och uppmärksammade tusentals influenser och slog rekordförsäljning och de kommer från Barcelona, Spanien. Meller är kända för sina stilrena solglasögon samt väldesignade klockor, kända världen över och äntiligen kan vi presentera dem i vår webbshop. Outdoor och klockor går alltid i hop då det finnns en fritid, eller behov av tidsuppfattning i skogen eller fjällen, på airsoftbanan eller varför inte under krogpasset som ordningsvakt. Inget är väl bättre än en stilren klocka!

Framgången ligger i ett värdeförslag med kvalitetsprodukter och en fräsch och nära livsstil; vi interagerar nära med fans för att skapa samlingarna. Många värden är de som utgör varumärket, med kund- och socialt ansvar högst upp för oss.