Rese smyckeskrin

Ett underbart litet och smidigt smyckeskrin som du kan ta med på resan eller använda hemma. Fungerar även som en super trevlig presentask. Ett litet och pr


 


Ett underbart litet och smidigt smyckeskrin som du kan ta med på resan eller använda hemma. Fungerar även som en super trevlig presentask. 

Ett litet och praktiskt smyckesfodral med yta i konstläder och insida i velour. Den är perfekt för resor då den inte tar mycket plats i resväskan och håller dina smycken väl skyddade under transport. Sammantaget är det en lysande lösning för alla som älskar att resa oavsett om du reser långt bort eller inom Sveriges gränser.

Smyckeskrin är utmärkta gåvor. Därför kan du använda dem för kompletterande försäljning i din smyckesbutik. Smyckeskrin säljs styckvis, direkt från vår leverantörs lager så räkna med 6-7 arbetsdagar.

  • Vikt: 61.6 gram
  • Yttermått: 70 x 55 x 40 mmwww.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik