Hagerty Silver Dip, 2 liter

Hagerty Silver Clean är ett specialbad för effektiv rengöring av silversmycken och som omedelbart tar bort angrepp och återställer den ursprungliga glansen. Hag


 


Hagerty Silver Clean är ett specialbad för effektiv rengöring av silversmycken och som omedelbart tar bort angrepp och återställer den ursprungliga glansen. Hagerty Silver Clean kan endast användas för silversmycken och försilvrade smycken.

Produkten är inte lämplig för smycken med pärlor, organiska stenar, halvädelstenar och konstgjorda oxiderade silver smycken.

Använd den stora dunken i din verkstad!!!

Så här använder du produkten
Häll vätskan i en liten skål och doppa dina smycken i vätskan. Låt vätskan verka i ca. 5-10 sekunder. Skölj sedan noggrant med ljummet vatten och torka av med en mjuk trasa.

Använd tillsammans med en Silver Duster för långsiktigt skydd mot angrepp.

Hagerty-produkter får endast användas i ett välventilerat rum. Använd alltid handskar när du arbetar med Hagerty-produkter.


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik