Tracy's Dog Vibrator

INFODå vi anser att det är svårt att se på produkten vid byte om den är använd så har v beslutat att inte erbjuda nytesrätt då vi dessutom beställer som special


 


INFO
Då vi anser att det är svårt att se på produkten vid byte om den är använd så har v beslutat att inte erbjuda nytesrätt då vi dessutom beställer som specialorder. I och med din order, godknner du våra villkor samt att leveranstiden är cirka 5-8 dagar. 


Tracy's Dog Pro 2 sugande vibrator i rosa, lila eller turkos modell. 

2 i 1 klitorisstimulator med sug - 10 vibrationsmönster för att stimulera alla dessa känsliga nervändar. Sugande och pulserande mot klitoris på ena sidan, glider motsatsen in i slidan och kommer till vila vid sidan av g-punkten och känslig omgivande vävnad, allt från mjuk och mild till snabb och hård.

Högklassigt material - Det smala och fasta silikonskaftet gör det enkelt att utforska dina sockerväggar och rikta in dig på din hungriga G-punkt. Tillverkad av kroppssäker silikon, den är supermjuk, hygienisk, icke-porös. och det där lite falliska tipset är redo att älska med ditt söta G! Högpresterande uppladdningsbart batteri - Clitoral Sucking Vibrator är bekvämt USB-uppladdningsbar, för förhöjd extas var du än vill ha den, och startar helt på cirka 2,5 timmar. En full laddning kommer att köra tryckvågor och vibrationer i upp till 50 sammanhängande minuter.

IPX-7 Vattentät - Denna unika vibrator använder orgasmisk sugteknik för att stimulera på  skönaste vis.

Tillverkad i Kina

 

Specialorder och tar 5-6 arbetsdagar!
www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik