BRIV cykelhandske kort modell

Vår populära kortfingrade handske från vårt egna märke Briv Velo i storlek Large. Passar vid allehanda aktiviteter som cykel, skateboard och inlines, då man vil


 


Vår populära kortfingrade handske från vårt egna märke Briv Velo i storlek Large. Passar vid allehanda aktiviteter som cykel, skateboard och inlines, då man vill skydda händerna vid fall.


* Lycraöverdel för bättre luftflöde och snabbare torkning. * NOBAN-antislip i handflatan för bättre grepp och nötningsbeständighet. * Optimerad padding för högre komfort och rörelsefrihet. * Dubbelstickad söm för längre hållbarhet. * Kardborreknäppning för skönare passform. * Dragöglor för lättare avtagning. Tillverkad i polyester/elastan.


Användningsområdet är stort från att vara en kortfingrig cykelhandske till att jag använder den på skjutbanan (högerhanden) då det ger en bättre känsla att krama avtryckaren. 


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik