8848 ALTITUDE Amtech Sweat

Tekniskt mellanlager i fukttransporterande 4-vägsstretch-material som ger värme utan att kompromissa med rörelseförmågan och med den underbara och atletiska pas


 


Tekniskt mellanlager i fukttransporterande 4-vägsstretch-material som ger värme utan att kompromissa med rörelseförmågan och med den underbara och atletiska passform är den perfekt som lätt förstärkningsplagg under skidjackan eller för sig själv vid utomhusaktivitet i mildare väder. Insidan är mjukt borstad för optimal komfort och snabbare fukttransport.

Fullängdsdragkedja från YKK®, helt uppdragen täcker utan problem halsen och nacken och ger skydd mot både regn, slask, snö och kyla. Den dragkedjeförsedda bröstfickan är gjord i ultralätt och extremt tåligt tyg med grafen. Minimalistisk profilering med tryckt 8:a på bröstet och liten tryckt logo på ärmen.


Relaterade produkter

www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik