VERTX INTEGRITY WP SHELL JACKET

Vill du absolut hålla dig torr under hårda väderförhållanden med den stilrena, vindskyddande och vattentäta skaljackan Vertx Integrity Shell. Tillverkad i 100%


 


Vill du absolut hålla dig torr under hårda väderförhållanden med den stilrena, vindskyddande och vattentäta skaljackan Vertx Integrity Shell. Tillverkad i 100% 50D polyester med 37.5™-teknologi som ger högt skydd mot vind och väta.

Oavsett om du tillbringar en regnig dag på skjutbanan eller befinner dig i piskande regn och vind så kommer Integrity Shells skyddande förmåga inte att göra dig besviken. Till skillnad från många andra stormsystem är Integrity Shell dessutom i princip prasselfri vilket underlättar medhörning och minimerar ljudprofilen.

Kan med fördel användas tillsammans med Vertx Integrity Base jacket för ett totalt skallagersystem för de mest extrema förhållanden.

Den patenterade teknologin 37.5™ av Cocona använder aktiva partiklar som är permanent inbäddade på fibernivå och som fångar och släpper ut fukt. Denna överföring av ånga bibehåller kroppens temperatur i komfortzonen även under hårda väderförhållanden.

  • Patenterad Cocona 37.5® i tyget bibehåller kroppens idealtemperatur
  • Löstagbar huva med inbyggd skärm och justerbara dragremmar
  • Bröstfickor med stormlock håller löstagbara och kardborrelåsta ID-paneler
  • Dragkedja på sidorna för kontrollerad ventilering och snabb åtkomst till utrustning
  • Stor dropdown-panel med dragkedja på ryggen för fler möjligheter till identifiering
  • Sidofickor och fickor på ärmen ger ytterligare förvaringsmöjligheter
  • Svetsade sömmar och dragkedjor förhöjer vattentätheten
  • I princip prasselfri

Schysst info video


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik