8848 Altitude, Theresia W Pri, dam

8848 Altitude presenterar en högfunktionell och otroligt snygg lättviktsjacka i dammodell, med effektivt värmande Primaloft®-vaddering. God andningsförmåga och


 


8848 Altitude presenterar en högfunktionell och otroligt snygg lättviktsjacka i dammodell, med effektivt värmande Primaloft®-vaddering. God andningsförmåga och fukttransporterande egenskaper, så plagget håller dig torr när du är aktiv.

Passformen med stretchpaneler i sidorna är konstruerad för att vara välsittande och bekväm både när du använder jackan ensam, eller under t ex en skaljacka. Stretchpanelerna går från den elastiska handledsmudden, ner längst hela sidan och sömmen i ärmhålan är utformad för att undvika att det stramar eller skaver.

den fasta huvan är designad med stretchparti och elastiskt kantband. Även nederkanten av jackan har elastiskt band och ärmavsluten är försedda med mjuka lycra-muddar som håller vind och kyla borta.

Två fickor framtill. Dragkedjor i hög kvalitet från YKK®. Primaloft® Silver Eco är ett tekniskt alternativ till dun som värmer utan att bli klumpigt, som andas och som är vattenresistent för att fungera även när det utsätts för väta.Dessutom är det tillverkat av 70% återvunnet material.Det här plagget innehåller Bluesign®-godkänt material, en global kvalitetsmärkning för hållbara produkter och produktionsprocesser. Alla produkter från 8848 Altitude är 100% fria från flourkarboner.

Material
Huvudmaterial:
100% Återvunnen nylon
Stretchmaterial: 90% Nylon, 10% Spandex
Vaddering:100% Återvunnen polyester
Storlekar
36, 38, 40, 42, 44

www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik