8848 Altitude Rhendalen W pant

Rendalen Pant är 8848 Altitude's mest tåliga tekniska byxa, utvecklad för ge bästa möjliga komfort både vår, sommar och höst och oavsett vad du aktiverr dig med


 


Rendalen Pant är 8848 Altitude's mest tåliga tekniska byxa, utvecklad för ge bästa möjliga komfort både vår, sommar och höst och oavsett vad du aktiverr dig med.

Huvuddelen av byxan är gjord i ett funktionsmaterial med 4-vägsstretch, ett tyg som är lite kraftigare men ändå smidigt. Det följer med i varje rörelse, och dess effektivt fukttransporterande egenskaper ser till att hålla kroppen torr. Byxans benslut, knän och säte är de mest utsatta partierna för slitage och fukt så de är gjorda av vaxat T/C-tyg med extra hög slitstyrka. Panelerna kan återimpregneras.

Förböjda knän för att ge en naturlig följsamhet och förebygger hudirritation och skav. Det medföljande kraftiga stretchbältet håller byxorna säkert på plats. Två rejäla benfickor med både dragkedja och ficklock med tryckknapp samt två höftfickor med dragkedja. Smidig knäppning nedtill så man kan anpassa vidden för att sitta perfekt över kängan

Huvudmaterial:92% Polyester, 8% Spandex
Förstärkningsmaterial:65% Polyester, 35% Bomull


Relaterade produkter

www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik