Top Swede 237 Craftsmen Trousers, herr

En riktigt skön, bekäm och hållbar hantverksbyxa i modern passform med stretchpaneler av CORDURA® Coolmax®.Stretchpaneler i 4-vägs stretch på noga utvalda ställ


 


En riktigt skön, bekäm och hållbar hantverksbyxa i modern passform med stretchpaneler av CORDURA® Coolmax®.

Stretchpaneler i 4-vägs stretch på noga utvalda ställen för maximal komfort och rörelsefrihet. Panelerna är placerade i gren, lår, över stuss, framsida knä och baksida knä. 

Byxan har förböjda ben och knäfickor av Cordura®stretch. Knäskydden kan placeras i två nivåer. Två framfickor. Två förstärkta bakfickor med bälg. Löst hängande spikfickor förstärkta med Cordura®. Hängfickorna är utrustade med tre extra fack och verktygshällor. Id-kortsficka. Reglerbar hammarhank. Framflyttad tumstocksficka som är släppt nertill för bättre komfort. Tumstocksfickan är utrustad med två knivhållare, knivhälla och pennficka. Benficka med dragkedja, stor extraficka samt telefonficka. D-ring.


Då vi använder denna byxa i byggprojekt med MiAx AB så rekommenderar vi denna och önskar du fler byxor än 3 par, kontakta oss via mail så ordnar vi en offert.


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik