DYE skyddsmask 2.0

Nästa utveckling i DYE-glasögonlinjen är också nästa utveckling inom paintball- samt airsoftsmarknanden är ögon- och ansiktsskyddsteknik. Nya banbrytande funkti


 


Nästa utveckling i DYE-glasögonlinjen är också nästa utveckling inom paintball- samt airsoftsmarknanden är ögon- och ansiktsskyddsteknik. Nya banbrytande funktioner som GSR pro-strap och e.VOKE kommunikationssystem gör i5 till det mest avancerade glasögonsystemet i branschen idag. Konstruerad för att utföra, designad för att inspirera, är i5 toppen av paintball-maskutvecklingen. Det nya i5-glasögonsystemet är en aggressiv Ultralite-mask som erbjuder mer skydd, mer luftning, bättre komfort, bättre ljusbehandling och bättre säkerhet, allt kombinerat för fullständig oöverträffad prestanda.

Tirodial Horizon 290 graders antidimma-lins ger dig oöverträffad optisk klarhet med både vertikal och horisontell perifer syn. Det nya mjuka touch-skiktet i flera lager fungerar tillsammans med den helt nya GSR Pro-Strap, för att ge dig den säkraste och mest bekväma passformen som någonsin erbjuds i ett paintball-skyddsglasögonsystem. En första för paintballindustrin: uppgradera med den nya teknologin e.VOKE-enheten och din i5 och M2 är i direktkommunikation, vilket ger dig viktig information om speltid trådlöst. I5-glasögonsystemet låter dig spela spelet på en annan nivå. Detta är nästa utveckling inom teknik för paintballglasögon.

e.VOKE-kompatibel - Uppgradera ditt spel elektroniskt, i5 är redo att gå trådlöst. Med den enkla plug and go-satsen är din i5 och M2 i omedelbar kommunikation och ger dig viktig information om speltid via trådlös luft-synk-anslutning. Automatiserade ljudvarningar och rapporter håller dig före tävlingen. e.VOKE är nästa utveckling inom paintball skyddsglasögon och paintball gun-teknik.

Mask Protection v11.5 - i5 har utformats för att skydda alla spelare på alla tävlingsnivåer. Mer täckning utan att offra stil eller vikt. Ansiktsmasken i5 v11.5 ger ökat skydd samtidigt som den bibehåller en tät profil med total komfort. GSR Pro Strap - GSR Pro-Strap är ett kvantesprång i remdesign och säkerhet. GSR-växellåssystemet ger dig exakt spänningskontroll för en säker och bekväm passform. Den extra breda huvuddynan tar tag i huvudets baksida och fördelar kraften över ett stort område, vilket säkerställer noll glidning och maximal komfort. Vrid helt enkelt ratten och spärra ner din i5 så att den passar precis. GSR är ett revolutionerande steg i skyddsremstekniken som ger ultimat komfort och prestanda.

Heads Up POV Mount - Integrerat monteringssystem för POV-kameror. Spela med tillförsikt att du fångar varje ögonblick på video. POV-fästet sitter parallellt med din siktlinje för att hjälpa dig att fästa din POV-kamera säkert och med rätt inriktning så att du inte missar en sekund av åtgärden.

SCREAM Multi-Directional Ventilation - Med patenterad teknik hjälper i5: s förbättrade bladvinkling och ökade ventilationsdesign värme och fukt snabbt att spridas. Scream Multi-Directional Venting gör kommunikationen med lagkamrater enkel.

Sound Catch - Ljudklarhet. I5 öronskydd är speciellt utformade för att förhindra nedsatt hörsel utan att dina öron är sårbara. Precisionsformade och placerade hålmönster låter ljudet flöda rent genom öronskyddet utan förvrängning.

Ultralitkonstruktion - Med formsprutningskvalitet som prioritet är I5 en anatomiskt korrekt passform med lättast möjliga konstruktion.

Anatomisk passform och funktion - Det anatomiskt korrekta i5-masksystemet ger bäst komfort för alla ansikts konturer. Maskgeometrin designades noggrant för långvarig komfort samtidigt som den säkerställde en säker och säker passform. Konstruerad för att fördela kraften jämnt för en mjuk men ändå positiv passform som inte klämmer eller orsakar trötthet.

Soft Touch Multi-Layer Foam - Komfort på en ny nivå. DYE: s nya soft touch-skum erbjuder branschens mest bekväma ansiktspassning. Nytt högkvalitativt skum med flera lager i flera lager ger en extremt mjuk beröring samtidigt som den ger en robust säker passform. Dye's nya kompressionsskum med lyxen av frottébehandling ger i5 ultimat komfort.


Quick Release Foam Kit Ersättning - Patentsökt, snabbt, enkelt, verktygslöst skumbyte. Med i5 kan du hålla din mask frisk, ren och bekväm. Spela aldrig med slitna, obekväma och försämrade skum igen. På några sekunder kan du komma tillbaka till nytt och vinna på planen.

Snabb linsbyte - i5 drar nytta av det nya systemet för snabb linsbyte med låg profil, vilket möjliggör byte av lins på några sekunder. Det är lika enkelt att byta lins som att klämma fast klämmorna, skjuta dem framåt och linsen är fri att ta bort. Enkel, snabb och enkel. Anti-Fog Thermal Lens - i5 har en branschens första sammansatta radie-lins med värmeformad teknik som ger spelaren den ultimata vertikala / horisontella perifera visionen. Dye termiska linser är riktmärket för antidimprestanda. Våra termiska horisontella 290-graderslinser är kända på Dye i4 och ger perfekt optisk klarhet och har satt standarden för visuell prestanda för andra att följa.


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik