ASG B&T USW A1 PDW CO2 6MM

USW A1 från ActionSportGames är en fantasitisk och högkvalitativ 1: 1-replika av det revolutionerande nya personliga försvarsvapnet från Brugger & Thomet. B


 


USW A1 från ActionSportGames är en fantasitisk och högkvalitativ 1: 1-replika av det revolutionerande nya personliga försvarsvapnet från Brugger & Thomet. B&T USW A1 är utformad för att möta de förändrade kraven för brottsbekämpning och terrorismbekämpning och är en halvautomatisk pistol som kan användas exakt vid längre räckvidd än konventionella sidoarmar på grund av sitt snabbfällbara vikmaterial och icke-fram- och återgående optikfäste.

Denna otroliga 6mm airsoft-version förblir trogen originalet på alla sätt. Från den skarpa halvautomatiska sökringen till den robusta konstruktionen med en metallglid och ram. USW A1 är lätt att hantera, även i våta förhållanden tack vare den konturerade och räfflade gliden och dess ergonomiska gummilagda pistolgrepp.

USW A1 är helt anpassningsbar med en icke-fram- och återgående optisk skenmontering på den övre och en nedre 20 mm skena för ficklampor, lasrar eller andra tillbehör. Ytterligare flexibilitet tillhandahålls av ett 14 mm gängat yttre fat som gör det möjligt att montera spårenheter eller rörförlängningsrör på USW A1. För att använda USW A1 som en PDW distribueras beståndet snabbt genom att trycka på lagerlåsningsknappen och låta det fjäderbelastade beståndet svänga ut för att underlätta noggrann fotografering på längre avstånd. USW A1 har också en fullt justerbar hop up-enhet som kan lyfta de flesta BB-vikter och ge runda runda noggrannhet för en fantastisk skjutupplevelse.

Levereras med en Co2-driven 26-runda magasin, USW A1 är också kompatibel med magasinen Cz75, Sp-01 och Shadow 2, dessutom kan USW A1 utrustas med ett 50-rundigt förlängt magasin (finns separat).

Metallglas och ram
Konturerad glid med framåt spännande tandningar och spännande vingar för att underlätta glidmanipulation
Gängad 14mm CCW yttre cylinder med gängskydd
Icke-fram- och återgående optikfäste med Picatinny-skena passar alla skenmonterade sevärdheter
Fällbart lager med låsknapp och fjäderassisterad öppning
Spårram för ficklampor / lasrar
Ergonomiskt gummigrepp med små fingerspår
Kompatibel med tidningarna CZ 75, CZ SP-01 Shadow och CZ Shadow 2
Shadow 2-stil CO2-tidning ingår, kan också använda gröna gasmagasin
50-rundat grönt gasförlängt magasin finns också (och bakåtkompatibel med metallram CZ-pistoler)
Hop-up-bockning och inre fat är TM-spec / TM-kompatibla

Length255-470mm
Barrel Length6,05 X 94mm
Mag. Capacity24 Rounds
Hop-upAdjustable
Velocity100ms
Weight1005 g
Energy1 J


Rek. ammo
G&G PERFECT BB 0.20G (GREEN) 1KG/PACK (5000R)
G&G Platinum Bio Kulor 5000st 0,20g

Drivmedel
12 grams Co2 patroner i flerpack art.nr. TS-L-F12G5


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik