Pistoler

Att anta utmaningen att spela med pistol är helt annorlunda mot andra rolller inom airsoft då det kommer att handla om täta närstridssituationer där din snabbhet, reflexer och förmåga att ställa om kommer att vara viktiga delar, för att vinna. Pistoler har väldigt sällan ett säkerhetsavstånd och används med fördel för att säkra trängre utrymmen och rum.

Hos oss på outdoor-butiken finner du ett stort utbud av handeldvapen och alla har sina fördelar, stryrkor och ibland även nackdelar utifrån dina behov. 

Vi tillhandahåller ett antal pistoler som är gasdrivna pistoler med härlig rekyl till enklare (och billigare) fjäderdrivna replikor. Det finns ett massivt urval med replikor på berömda fabrikat och modeller som Glock, Colt 1911 och Sig Sauer.

För att enklast kunna förvara pistolen så rekommenderar vi ett av våra alla pistolhölster av olika kvalité, smidighet och utseende. 

Välkommen in i pistolernas underbara värld!!

Ungdom, Vapen, Pistol, Beretta, Hand Pistol, Skjuta


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik