ASG 7,4V BATTERY, 1000 MAH, LI-PO

PASSAR till S&T E11 BLASTER STORM TROOPER STEEL AEGTrotts dess storlek så har batteriet hela 1000mAh och den största anledningen och använda Li-Po batterier


 


PASSAR till S&T E11 BLASTER STORM TROOPER STEEL AEG

Trotts dess storlek så har batteriet hela 1000mAh och den största anledningen och använda Li-Po batterier är dess kompakta storlek och bättre energi effektivitet. De flesta Li-Po batterier är ungefär samma storlek som ett Mini-type batteri men den är likvärdig i kraft som ett stort NiMH batteri.

Till skillnad från vanliga batterier ger Li-Po en stabil RoF när de används. Man behöver inte heller ladda ur batterierna innan man laddar upp dem på nytt vilket gör att man kan ladda dem kortare stunder mellan spel.

  • Kommer med balans kontakt.
VIKTIGT:
  • Ladda aldrig ut batteriet helt. Sluta skjuta när du märker att RoFen går ner. Ladda batteriet innan du lägger undan det. Du Måste använda Li-Po laddare, inga undantag.
  • När du använder Li-Po batterier i uppgraderade AEG´s så är det rekommenderat att du gör en total uppgradering av AEG´s inre delar.
Volt7.4V
Kapacitet1000mAh
Urladdnings frekvens30C
Mått58 × 29 × 17mm

Relaterade produkter

www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik