UMAREX LEGENDS COWBOY RIFLE CO2 6MM

Superrealistiskt airsoftgevär som tar det licensfria skyttet och skjutglädjen till en helt ny nivå och detta vapenär så bra att det inte går att beskriva dess f


 


Superrealistiskt airsoftgevär som tar det licensfria skyttet och skjutglädjen till en helt ny nivå och detta vapenär så bra att det inte går att beskriva dess fina egenskaper.

Legend Cowboy Rifle är en kolsyredriven bygelrepeter med magasin för 10 st patroner - preppade med 6mm airsoftkulor. Omladdningen känns och fungerar precis som hos förlagan. En manöver med bygeln matar i en ny patron och "hylsan" från den avfyrande patronen flyger ur vapnet - redo att omladdas igen med en ny kula. Charmigt och otroligt underhållande.

En annan egenskap som är unik för modellen är dess precison. Även om pipan är slätborrad levererar den mycket bra precision.

  • Kolsyrerdriven replika på det klassiska Winchester Model 1894 geväret
  • Drivs av två stycken 12g kolsyrepatroner. Inbyggt verktyg
  • Realistisk mekanism med patroner som flyger ut vid omladdning
  • Låda, pipa, bygel och mekanism i metall. Antik finish.
  • Justerbart sikte
  • Syntetkolv mede realistisk trätextur
Vikt2620 g
Totallängd966mm
KonstruktionMetall / Komposit
RecieverMetall
DrivningCO2
MekanismLever Action
RiktmedelJusterbart
KilspårNej
Magasinkapacitet10 skott
Anslagsenergi3 J
ManuelJa, Engelsk


Företag, organisationer eller föreningar som önskar samarbete eller offerter, mailar till oss på mailadressen: [email protected]


INFORMATION
Denna produkt är en replika, dvs en kopia av ett vapen. Vår version är av airsoft karaktär och fungerar inte som en riktig pistol. Var dockuppmärksam på att airsoft inte är tillåtna på offentlig plats. Kontakta oss på mail [email protected]om du har några frågor kring detta. 


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik