AIRSOFT & SÅNT

En himla massa airsoft karbiner samt pistoler och andra modeller medför att vi kan ha lite svårt att hänga med i lagersaldot. Vi har ett otroligt fint utbud och du är så välkommen in i vår värld. 


                        Klicka i de gröna kategorierna för att komma vidare!!!Airsoft är en actionpackad hybrid mellan luftgevär och paintball med fokus på uppdrag och taktiskt samspel och ett otroligt roligt nöje! OM du t.ex. önskar köpa ett luftgevär så är Airsoft ett bra alternativ då kulorna är mer miljövänliga och försvinner efter en tid, till skillnad mot luftgevär som har kulor i metall.

Airsoft är ofta otroligt snygga replikor av "riktiga" vapen och väger ofta lika mycket och detta medför att airsoft är ett bra träningsvapen för dig eller de som sysslar med dynamiskt skytte. Det är ju enklare att träna med en laglig airsoft i trädgården än en 9 mm Sig sauer. Sedan får man alltid ha ett vuxenansvar kring om detta är etiskt och moraliskt lämpligt i "min" med tanke på trädgårdens utformning, läge och samt närhet och inställning hos grannar.. 

Hos oss hitter du, dock under uppbyggnad ett stort och kvalitetsinriktat sortiment av gevär, pistoler, ammunition, drivmedel, skor & kängor, skyddsutrustning, taktiska bärsystem samt kläder som är lämpliga för den spelmiljö som airsoft erbjuder. Du finner även kikarsikten, lampor samt vissa reservdelar (inom kort).

Saknar du något??? Maila oss, vi älskar mail.... [email protected] 

18 års åldergräns gäller för köp och innehav av airsoftvapen.

Företag, organisationer eller föreningar som önskar samarbete eller offerter, mailar till oss på mailadressen: [email protected]


INFORMATION
Denna produkt är en replika, dvs en kopia av ett vapen. Vår version är av airsoft karaktär och fungerar inte som en riktig pistol. Var dockuppmärksam på att airsoft inte är tillåtna på offentlig plats. Kontakta oss på mail [email protected]om du har några frågor kring detta. 

www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik