Bushman Myggmedel Gel 75 ml

Bushman gel är extremt skonsam mot huden och har en behaglig och neutral doft, och innehåller allergifria ingredienser.Den aktiva ingrediensen i Bushman är DEET


 


Bushman gel är extremt skonsam mot huden och har en behaglig och neutral doft, och innehåller allergifria ingredienser.

Den aktiva ingrediensen i Bushman är DEET, vilken rekommenderas av Världshälsoorganisationen (WHO) som det mest effektiva myggskyddet på marknaden. DEET utvecklades i USA som skydd mot insektsburna sjukdomar i tropiska miljöer, och är godkänt för användning i Sverige av Kemikalieinspektionen. Bushman ger ett långvarigt skydd mot insekter som mygg, knott, fästingar, flugor och andra luftburna insekter, upp till 5 timmar. Bli myggfri med Bushman! Använd Bushman myggspray så kan du njuta av den svenska sommaren.

Bushman myggmedel utvecklades under 80‐talet av Tom Bethurem, en australiensisk kemist bosatt i Australiens norra träskmarker, ökända för extremt svåra mygg‐ och insektsförhållanden. Bushman testades och förbättrades under många år i dessa extremt svåra förhållanden, för att säkerställa maximalt skydd och bästa effekt i de svåraste miljöer. Skyddar mot mygg, knott och fästingar i upp till 5 timmar. 


Volym: 75 ml.www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik