BRIV förtältsmattor 3060, 4 modeller

Storlek S: 250 x 400 cmFörtältsmatta för de lite mindre husvagnarna och husbilarna.Storlek M: 250 x 500 cmFörtältsmatta för mellanstora husvagnar och husbilar.S


 


Storlek S: 250 x 400 cm
Förtältsmatta för de lite mindre husvagnarna och husbilarna.

Storlek M: 250 x 500 cm
Förtältsmatta för mellanstora husvagnar och husbilar.

Storlek L: 300 x 600 cm F
Förtältsmatta för de lite större husvagnarna och husbilarna.

Storlek XL: 350 x 700 cm
Vår populära förtältsmatta i storlek XL för det större förtältet. Färdigfållad och med rejäla öljetter för att sättas fast i marken så att mattan ligger still. Vår nya storsäljare i takt med att husvagnar och husbilar blir allt större.

Produkt information
Förtältsmattan håller undan fukten från att komma upp från marken och den ger ett mjukare och behagligare underlag att gå på och ger ett mer ombonat intryck i förtältet samt att det är lättare att städa oavsett om du använder dammsugare eller sopborste.

Förtältsmattan är tillverkad i ett avtorkningsbart material. Den är gråmelerad i färgen och utrustad med rejäla öljetter för att förankra förtältsmattan i underlaget. Skötselråd: När mattan används bör den ligga på förslagsvis en presenning, då detta förhindrar att fukt och smuts går upp i mattan. Då mattan använts klart ska den vara torr innan den viks ihop och förvaras i den medföljande förvaringsväskan.

Naturligtvis finns det en rad användningsområden för denna matta, tex som underlag vid en mindre tillställning, endast fantasin sätter gränser...  


Relaterade produkter

www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik